Säännöt

4H-yritystorin säännöt 4H-yrityksille

Jokainen 4H-yritys voi saada oman sivun 4H-yritystorille. 4H-yritystori on tarkoitettu vain 4H-yrittäjille.

Lisätietoa: sirkka.suomaki(at)4h.fi

Jokaisella yrityksellä on yhteyshenkilö

4H-yrityksellä on oltava yhteyshenkilö, joka rekisteröi yrityksen kohdasta ”Ilmoita oma 4H-yrityksesi”. Yhteyshenkilö on 4H-yrittäjä tai yksi yrittäjistä, jos yrityksessä on monta yrittäjää. Rekisteröitymiseen vaaditaan yhteyshenkilön nimi ja sähköposti. Halutessaan yhteyshenkilön nimi ja yhteystiedot voidaan näyttää yrityssivulla, jolloin hän myös ottaa vastaan mahdolliset yhteydenotot. Mikäli yhteyshenkilö on alle 18-vuotias, hänellä on oltava huoltajan suostumus yhteystietojen näyttämiseen.

Suomen 4H-liitto hyödyntää yrityksen ja yhteyshenkilön tietoja 4H-yritystoiminnan kehittämisessä. Yhteystietoja voidaan myös käyttää 4H-yritystoiminnasta tiedottamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmansien osapuolten käyttöön.

Täytä yrityksen tiedot huolellisesti

4H-yrityksen tiedot tulee täyttää huolellisesti. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Kun rekisteröintilomake on täytetty, tiedot lähtevät Suomen 4H-liittoon hyväksyttäväksi. Hyväksyminen tehdään mahdollisimman pian, yleensä viikon sisällä. Loma-aikoina hyväksymiseen voi mennä pidempi aika. Yrityksen yhteyshenkilö saa ilmoituksen sähköpostiinsa, kun yritys on hyväksytty 4H-yritystorille. Kun tiedot on hyväksytty, 4H-yritys näkyy sivustolla.

Yrityksiä on mahdollista hakea hakutoiminnolla tai toimialaluokkien kautta. Ole siis tarkkana, että yrityksesi löytyy hakutoiminnolla.

Pidä tiedot ajan tasalla

Rekisteröinnin yhteydessä yrityksen yhteyshenkilö saa käyttäjätunnuksen (sähköpostiosoite) ja salasanan, joita käytetään jatkossa kirjautumiseen. Oman yrityksen tietoja pääsee päivittämään kirjautumalla tunnuksella ja salasanalla palveluun.

Muista käydä päivittämässä yrityksesi tietoja. Jos tietoja ei pidetä ajan tasalla tai ne ovat muuttumattomina vuoden ajan, yrityssivu voidaan piilottaa.

Jos yrittäjä haluaa poistaa 4H-yrityksensä sivustolta, hänen on oltava yhteydessä Suomen 4H-liittoon. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.4h.fi/yhteystiedot.

Kuvat ovat tärkeitä

Kuvat lisätään omalle sivulle rekisteröinnin jälkeen. Sivulle on mahdollista ladata 1–3 kuvaa, jotka näkyvät yrityksen nimen ja sloganin alapuolella. Mikäli yrittäjä ei lisää sivulleen kuvia, Suomen 4H-liitto voi lisätä sivuston visuaalisuuden takia sivulle mallikuvan, joka ilmentää yrityksen toimialaa. On toivottavaa, että yrittäjä käy vaihtamassa mallikuvan omaan kuvaansa.

Muista oikeudet ja vastuut

4H-yrityksen yhteyshenkilö on vastuussa siitä, että yrityksen tiedot ovat ajan tasalla, oikein, asialliset ja hyvän maun mukaiset. 4H-yrityksellä on oltava oikeus kaikkeen materiaaliin (kuviin ja teksteihin), jota sivustolla julkaistaan.

Suomen 4H-liitolla on käyttöoikeus kaikkeen 4H-yritystorin sisältöön ilman erillistä sopimusta tai korvausta. 4H-yrittäjät myöntävät tämän oikeuden rekisteröidessään oman yrityksensä sivustolle. Suomen 4H-liitto ei ole vastuussa tiedoista, jotka on päivitetty yritysten omille sivuille. Suomen 4H-liitolla on oikeus ilman erillistä ilmoitusta piilottaa tai poistaa sivu, joka jollain lailla rikkoo 4H-yritystorin käyttösääntöjä.

Lisätietoa: sirkka.suomaki(at)4h.fi