Työapu N&T

Tehokas ja asiantunteva apu töihisi

Yrityksemme toimikuvaan kuuluvat pääasiassa ulkotyöt, kuten piharakennusten maalaus, puiden kaataminen ja jatkojalostus, raivaustyöt raivaussahalla, purkutyöt ja ulkoterassien rakentaminen. Tämän lisäksi voimme tehdä myös pienimuotoisia sisäremontteja, sekä olla esimerkiksi kantoapuna muutoissa. Lisäksi pystymme tekemään paljon muitakin töitä, joten ottakaa meihin rohkeasti yhteyttä!

Toimimme pääasiassa aina kaksistaan, jolloin työnteko on paljon tehokkaampaa ja työt hoituvat nopeammin. Töistämme on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Hintamme ovat myös hyvin kilpailukykyisiä 4H-pienyrittäjyyden johdosta. Pyrimme sopimaan tarkemmat hinnat urakkakohtaisesti puhelimitse, jolloin hinta vastaa parhaiten työnkuvaa.

Lähtökohtaisesti meiltä löytyy kaikki tarvittavat työvälineet. Meillä on myös auto ja peräkärry käytössä. Toimimme myös mahdollisuuksien mukaan muissa kunnissa.

Aikasempina vuosina olemme esimerkiksi rakentaaneet ulkoterasseja, pieniä piharakennuksia, tehneet raivaustöitä, sisäpaneelointeja, sekä paljon maalaustöitä. Meillä on siis kokemusta kaikista tarjoamistamme palveluista.

Yritysinfo

Yrityksen nimi

Työapu N&T

Toimiala

Koti, Kädentaidot, Metsä ja luonto

Paikkakunta

Salo, Karjalohja

Yhdistys

Salon 4H-yhdistys

Yhteyshenkilön nimi

Teemu Vaahteranoksa ja Nikke Patzwaldt

Puhelinnumero

0442000256 ja 0443271099

Sähköposti

tvaahteranoksa@gmail.com

Perustamisvuosi

2018

Yrittäjien lukumäärä

2

Salon 4H-yhdistys

Petsku

Luotettavaa ja hyvää hoitoa lemmikillesi.

Anniliina Beauty

Meikkejä arkeen ja juhlaan!

Designs by Rask

Graafista suunnittelun toteutuksia koneella ja käsin